marți, 2 martie 2010

pastrav la cuptor




Ingrediente:
-4 bucati pastrav
- 1 lamaie
-3 rosii
-1 morcov
-1-2 cepe
-1 legaura patrunje
-sare piper
Mod de preparare.
Se curate pestele si se indulceste cu sare. Ceapa se taie solzisori iar morcovul si rosia felii.Intr-o tava se pune folie de aluminiu, se unge cu ulei de masline se aseaza ceapa, morcovul si rosiile apoi pestele se condimenteaza si se adauga feliile de lamaie si se stropeste cu zeama de la o lamie. Se inveleste tava cu alta folie si se da la cuptor pentru 15 min dupa care se scoate foile si se mai lasa inca 5-7 min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog