Ingrediente:
-4 bucati pastrav
- 1 lamaie
-3 rosii
-1 morcov
-1-2 cepe
-1 legaura patrunje
-sare piper
Mod de preparare.
Se curate pestele si se indulceste cu sare. Ceapa se taie solzisori iar morcovul si rosia felii.Intr-o tava se pune folie de aluminiu, se unge cu ulei de masline se aseaza ceapa, morcovul si rosiile apoi pestele se condimenteaza si se adauga feliile de lamaie si se stropeste cu zeama de la o lamie. Se inveleste tava cu alta folie si se da la cuptor pentru 15 min dupa care se scoate foile si se mai lasa inca 5-7 min.
-4 bucati pastrav
- 1 lamaie
-3 rosii
-1 morcov
-1-2 cepe
-1 legaura patrunje
-sare piper
Mod de preparare.
Se curate pestele si se indulceste cu sare. Ceapa se taie solzisori iar morcovul si rosia felii.Intr-o tava se pune folie de aluminiu, se unge cu ulei de masline se aseaza ceapa, morcovul si rosiile apoi pestele se condimenteaza si se adauga feliile de lamaie si se stropeste cu zeama de la o lamie. Se inveleste tava cu alta folie si se da la cuptor pentru 15 min dupa care se scoate foile si se mai lasa inca 5-7 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu