Ingrediente:
- 500gr carne tocata amestec
- 1 ceapa
- 1 ou
- 1legaura verdeata
- 1 cartof
- miez de la o felie de panie imuita in lapte
- sare, piper
- 3-4 catei usturoi
- faina
pt. sos:
- 350 gr suc de rosii
-oregano
-cimbru
-coriandru
piper , sare
Sos; Se pune la fiert sucul de rosii si se adauga toata condimetele apoi chiftelutele se lasa sa dea un clocot si se i-a de pe foc. La garnitura puteti face orez sau pireu de cartofi.
- 500gr carne tocata amestec
- 1 ceapa
- 1 ou
- 1legaura verdeata
- 1 cartof
- miez de la o felie de panie imuita in lapte
- sare, piper
- 3-4 catei usturoi
- faina
pt. sos:
- 350 gr suc de rosii
-oregano
-cimbru
-coriandru
piper , sare
Mod de preparare
- Se pot da toate ingredientele prin masina de tocat sau se toaca marunt, iar cartoful se da prin razatoarea mica. Usturoiul se piseaza.Felia de paine se imoaie in lapte apoi se storce bine si se toaca marunt.Oul se bate apoi se amesteca toate ingredientele bine si se condimenteaza. Intr-o tigaie se incinge uleiul. Din amestecul obtinul se fac bilute se dau prin faina si se prajesc pe toate partile bine. Se scot pe un servet de hartie.Sos; Se pune la fiert sucul de rosii si se adauga toata condimetele apoi chiftelutele se lasa sa dea un clocot si se i-a de pe foc. La garnitura puteti face orez sau pireu de cartofi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu