Ingrediente
-aluat dough
- 1 pahar apa 1 cup water
~ 250 gr faina ~ 250 g flour
-sare salt
Umplutura
-1 morcov mare 1 Large carrot
-1 radacina de telina mica 1 Small celery root
- 2 foi salata verde 2 leaves lettuce
-2 cepe verzi 2 Green onions
-2 catei de usturoi 2 Cloves of garlic
- ulei oil
- sos de soia~ 1 lingura ~ 1 tablespoon soy sauce
-ghimbir dat prin razatoare ~ o lingurita grated ginger gave a spoon
-ulei pentru prajit
-sos picant
Mod de preparare
Intr-un vas se pune faina, apa si sare si se amesteca bine, se formeaza un aluat care nu se lipeste de maini. Se lasa sa se odihneasca ~ 15 min.
Intre timp pregatim legumele: morcovul si telina curatate se taie pai, la fel si salata, ghimbirul se da prin razatoare, usturoiul si ceapa se taie marunt.
Intr-o tigaie se pune putin ulei si se calesc legumele( fara salata) foarte putin atat cat sa se imoaie dupa care se pune salata si sosul de soia . Se ia tigaia de pe foc.
Se intinde o foaie subtire de aluat si se taie cuburi , se pune umplutura si se impatureste( vezi pozele).
...se ung laturele cu apa pentru a se lipi
Se prajesc in ulei incins si se servesc cu sos picant.
Simplu, bun si rapid :) Pofta buna!
Ma inscriu si la astea,,,,,sunt sigura ca sunt delicioase.
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa!
Mirela noua ne-au placut foarte mult si am promis ca mai fac:)
RăspundețiȘtergere