Ingrediente
- 1 piept de pui 1 chicken breast
-200 gr spanac -200 Gr spinach
-100 gr branza burduf/ telemea 100 Gr cheese skin / cheese
- 3 linguri parmezan 3 tablespoons Parmesan
-ketchup( de casa am folosit eu, vezi reteta aici ) ketchup (I used home , recipe here)
-piper, sare pepper, salt
-2-3 catei de usturoi sau paf de usturoi 2-3 Cloves of garlic
Mod de preparare
De obicei cumpar un piept de pui cu os si il dezosez acasa iar cu oasele de la el fac o baza pentru supe. Din carnea de piept obtin patru file pe care le bat cu ciocanul de bucatarie intre doua folii pentru a obtine felii frumoase si egale. Intr-o tigaie incinsa pun putin ulei si adaug catetii de sturoi feliati , ai "ametesc" putin si pun spanacul congelat si dau la foc mic sa se decongeleze spanacul, amestecand, dupa care adaug telemea si iau de pe foc. Las umplutura sa se taceasca putin si adaug si parmezanul, piper si sare daca e nevoie. Condimentez de asemenea si carnrea si adaug umplutura, rulez bine si le pun in folie de aluminiu sau pergament si strang bine capetele.
Asez aceste bunatati intr-o tava si dau totul la cuptor pentru 35 min.
Am servit alaturi de cartofi natur si ketchup de casa. O bunatate!