Ingrediente
- 4-5 cartofi
- 1 cutie porumb
- 300 gr masline
- 125 gr iaurt
- 400 mushi
- 1 morcov
- gogosari in otet
- maioneza(1 galbenus fiert +1 galbenus crud+200 ml ulei)
....esti in lipsa de idei?...aici poti gasi retete facute cu drag pentru familie
Pieptul de pui se dezoseaza si se taie in patru, dupa care se"bate" un pic cu ciocanul de bucatarie. Jumate de morcov setaie pai, iar 4 ciuperci felii subtiri.. Se pune intr-o tigaie un strop de ulei si se amestec legumele.~ 3 min.
Sunculita se taie pai si se aseaza pe pipetul de pui, apoi ciupercile si morcovul
patrunjelul, se condimenteaza
Dupa care se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei, se toarna vinul, apoi se stropes din nou cu un pic de ulei.Tava se acopera cu o folie de aluminiu.
In alta tava pregatim garnitura: Se taie restul de morcov la fel pai si ciupercile felii, cartoful pe de-a lungul si se aseaza in alta tava, se stropesc cu ulei se condimenteaza si se acopera cu o folie de aluminiu.
Se dau la cuptor de 30 min. la foc mediu dupa care se scoate folia de la rulada doar si se mai lasa inca 15 min. pentru a se rumeni. se serveste cu salata de sfecla rosie pregatita dupa modeul salatei de morcov.
Atentie daca nu vreti sa fie foarte picati reduceti din cantitatea de curry.
Cartofii se pun la fiert, la fel si ouale.Se face sosul: se incinge o olasa si se pine o lingura de unt la topit, apoi se adauga faina si lapatele formanduse astfel o crema.....daca e prea groasa mai puteti adauga apa sau lapte,,,,aceasta trebuie sa fie de consistenta unei smantane groase se ia de pe foc Se adauga galbenus si smantna si se condimenteaza.
Cand sunt gata cartofii si s-au racit un pic se taie felii si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Deapura se pun feliile deoua , branza data prin razatoare apoi sosul si mararul tocat marunt. Se repata din nou straturile cu exceptia mararului. Se da la cuptor 20 min.