- 10 carofi mici
- 1 ardei gras galben
- 1 ardei gras rosu(eu in lispa de rosu am pus 2 galbeni)
- 2 castraveti murati* I varinata
- 2 castraveti proaspeti* II varinata
- 2 rosii
- 1 pipet de pui
- sare, piper
- oregano
- mix de condiment picant sau orice fel de condiment cu gust picant
dessind de iaurt
-maioneza un ou crud +unul fiert+mustar+ ulei
- 200 gr iaurt
- marar
Mod de preparare
Cartofi se spala si se pun la fiert cu coaja. Ardeiul gras se face pe gratar. Apoi se taie fasii(pai). Pieptul de pui se condimenteaza (sare, piper, oregano si peperoncino, orice condiment picat sau mix) si se face pe gratar.
Cand sunt gata cartofii se taie felii si se pun intr-un vas. Se toarna peste ei jumate din dressingul de iaurt se amesteca prin rotiri circulare a vasului(fata a folosi o paleta sa nu se sfarme cartofii)
Dresing iaurt: se face maioneza se amesteca cu iaurt si marar, un varf de sare
.
Rosiile si castraveti se taie felii.
Pe o frafurie se aseza un rand de cartofi, apoi ardeiul gras, sos, dupa care castravetii fie murati fie proaspeti( fie din ambele):)), o lingura de sos apoi rosiile si iarasi sos iar la final pieptul de pui care a fost taiat felii.