pentru aluat:
- 25 gr drojdie
- 1 pahar apa f
- faina
- sare
- 3 linguri ulei
- 200 gr ciuperci
- 400 gr salam de casa
- 150 gr masline fara samburi
- 250 gr cascaval pentru pizza
mod de preparare
Apa se pune la incalzit , iar drojdia se topeste cu sare.
Intr-un blol se pune faina cernuta apoi se face o scobitura in mijloc ; acolo se pune apa
apoi drojdia se se framanta un aluat tare, adaugandu-se din cand in cand ulei. Se lasa la dospit 30 la loc cald.
Salamul , ciupercile se taie felii subtiri iar cascavalul se da prin razatoarea mare.
Se intinde o foaie si se aseaza in tava unsa cu un strop de ulei si se mai lasa inca 5-10 min. apoi aseaza pe rand salamul maslinele si ciupercile iar la urma cascavalul si se da la cuptor 15 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu