Ingrediente
-500 gr ficat de pui 500 Gr chicken liver
-200 gr unt la temperatura camerei 200 G butter
-4 oua fierte tari 4 Hard-boiled eggs
-1 ceapa 1 onion
-1 morcov 1 carrot
-1 foaie de dafin 1 Bay leaf
-sare si piper salt and pepper
Mod de preparare
Se pune la fiert intr-o oala ceapa si morcovul curatat iar cand clocoteste apa se pune ficatul de pui, boabe de piper si foaia de dafin. Se fierbe la foc minc timp de 20 min dupa care se scuge de apa( in reteta pe care am primit-o se specifica sa arunc morcovul, dar eu l-am pastrat).
De aici e si mai simplu...se pun ficatul in robotul de bucatarie , untul, galbenusurile de ou, morcovul, sare si se mixeaza pana cand obtinem o pasta. Se da la frigider pentru cateva ore si apoi se serveste.
Pofta buna!
E grozav pateul de casa, imi place mult!
RăspundețiȘtergereMersi Paula ca ai intrat pe blogul meu...iar pateul de casa este cel mai bun:)
RăspundețiȘtergere