luni, 19 aprilie 2010

piept de pui umplut


Ingrediente

- 1 pipet de pui
- 200 gr ciuperci
-100 gr cascaval afumat
-100 gr nuci
-200 gr kaizer
-patrunjel optional
-sare si mix din boabe de piper
-oregano
-rozmarin
100 gr smantana
-ulei de masilne

Mod de preparare
Se taie pipetul de pui in 4 fileuri dupa care se bate bine cu ciocanul. Ciupercile se taie fasii subtiri la fel si kaizerul , cascavalul. Nucile se prajesc un pic dupa care se rup bucati mai mici.Pi fiecare fileu de pui se pun nuci, kaizer, cascaval si ciuperci dupa care se impacheteaza si se prinde cu scobitori. Se aseaza in tava pipetul si resturile de ciuperci si kaizer.se stropesc cu ulei. Se dau la cuptor 25 min dupa care se scot se pune cascaval ras deasupra si smantana de jur imprejur pentru a forma un sos si se lasa sa se rumeneasca. Ca garnitura se pot face carofi taranesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog