Ingrediente
-1 morcov mare
-1 dovlecel mare sau 2 mici
-4 frunze de telina partea superioara
-3 cepe verzi
-patrunjel
-3 l supa de pui sau de legume eventual folositi Delikat
-sare
-1 ardei rosu
piper
-corinadru macinat
Mod de preparare
Se curata legumele. Morcovul se taie pai, dovlecelul cuburi mici si telina felii, ceapa rondele.
-1 morcov mare
-1 dovlecel mare sau 2 mici
-4 frunze de telina partea superioara
-3 cepe verzi
-patrunjel
-3 l supa de pui sau de legume eventual folositi Delikat
-sare
-1 ardei rosu
piper
-corinadru macinat
Mod de preparare
Se curata legumele. Morcovul se taie pai, dovlecelul cuburi mici si telina felii, ceapa rondele.
Se pun la fiert in supa de pui mai intai morcovul cu telina iar cand au fiert un pic`~15 min se adauga dovlecelul, ardeiul si ceapa verde.
Se condimenteaza se mai lasa sa fiarba pana cand sunt gata legumele apoi se ia de pe foc.
Se condimenteaza se mai lasa sa fiarba pana cand sunt gata legumele apoi se ia de pe foc.
Se serveste cu patrunjel tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu