luni, 29 noiembrie 2010

bezele

Ingrediente
-5 albusuri 
-350 gr zahar                       
-1  lingura  zeama  de lamaie
-esenta de  lamaie

Mod de preparare  
Se bat albusurile spuma se aduga treptat zaharul, apoi zeama de lamaie si esenta. Cand albusurile nu mai cad din vas atunci cand il intoarcel se pun in tava cu forma sau lingura se coc la foc mic timp de 40 min.(daca incep sa se rumeneasca se acopera)

Un comentariu:

  1. arata foarte bine ,numai ca mie nu prea i-mi plac bezelele!de cate ori le vad asa frumoase si in magazin,mi se face pofta,si parca as cumpara sau as face ,dar nu-mi plac,nu stiu de ce!ma...!te pup,o nseara buna!

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog