....esti in lipsa de idei?...aici poti gasi retete facute cu drag pentru familie
duminică, 2 ianuarie 2011
Rulada aperitiv cu carne de porc
Ingrediente
- carne porc musci 400 gr
-200 gr carne tocata
- patrunjel
masline
- sare, piper
- orez 20 gr(optional)
-4 felii cascava
-delikat
Mod de preparare
Carnea de porc se bate ca pentru snitele. Se face un amestec din carne tocata cu orez foarte putin si este optional, patrunjel tocat, sare , piper si delikat . Pe carnea de porc se pun feliile de cascaval, carnea tocata, maslinele deasupra in rand se ruleaza si se aseaza pe o folie de aluminiu( tin sa adaug : carnea de porc a fost condimentata pe ambele parti) se impacheteaza bine si se da la cuptor 45-50 min. Se taie felii dupa ce s-a racit.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un An Nou mai bun cu sanatatea si bucurii!
RăspundețiȘtergere