O reteta descopeita pe blogul Laurei Sava. Foarte parfumari si deliciosi
Ingrediente Ingredients
-225 gr unt 225 Grams butter
-150 gr zahar 150 grams sugar
-2 oua mari 2 large eggs
-1 lingurinta vanilie 1 teaspoon vanilla
-400 gr faina 400 grams flour
-1 lingurita praf de copt 1 teaspoon baking soda
-1/2 lingurita nucuosara 1/2 teaspoons cinnamon
50 gr nuci macinate(eu nu am pus ) 50 grams ground walnuts
sare salt
pentru tavalit mixture to coat
2 lingurite zahar 2 teaspoons sugar
4lingurite scotisoara 4 teaspoons cinnamon
Mod de preparare
Se amesteca untul moale cu zaharul, ouale si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu praful de copt, nucusoara si sarea si se cern.Se amesteca untul cu faina si nucile pana cand se incorporeaza bine. Vom obtine un aluat molcut. Se pune intr-o folie transparenta si se da la frigider timp de o ora.
Se incalzeste cuptorul la cca.190 grade C. se pune hartie de copt intr-o tava.
Se ameseca zaharul cu scortisoara. Se scoate aluatul de la frigider se formeaza bilute de marimea unei nuci se tavalesc prin zahar apoi se pun intava si se coc timp de 15 min.
bune bune fursecurile astea...
RăspundețiȘtergere