Dupa cum zice Horia Varlan, sper sa nu gresesc, in emisiunea Cireasa de pe tort, suntem o tara de bruschetari, sau ceva de genul era afirmatia....pai si cum se poate altfel, sunt usor de realizat , te scot din incurcatura, se fac inmare graba si culmea sunt apreciate de invitati...asa ca sa tot faci...
Ingrediente Ingredients
-bagheta -1 wand
-rosii -3 tomatoes
-masline feliate -150 GR sliced olives
-prosciuto crudo ~ 60 Gr prosciutto crudo-
-busuioc verde - 5 leaf basil
-ulei masline -olive-oil
Cantitatile in functie de cat de mult sau putine vreti sa faceti
Mod de preparare
La o bagheta obisnuita am folosit 3 rosii mari, ~100 gr masline fara samburi feliate, 60 gr proscriuto, 6 frunze busuioc proaspat. Rosiile splate se taie cuburi mici, se amesteca cu maslinele si frunzele de busuioc tocate putin ulei si sare. Bagheta se feliaza se rumeneste la prajitor se " freaca" cu usturoi fiecare felie apoi se pune amestecul de rosii peste, la final se aseaza felii de prosciuto.
delicioaseeeeeee ♥
RăspundețiȘtergerete pup