Ingrediente
-2 foi napolitane
-200 gr rahat
-200 gr margarina
-200gr biscuiti macinati
-200 gr zahăr
-2 linguri cacao
-100 ml apa
-1/2 lamîie
-250 gr ciocolată neagră
-2 foi napolitane
-200 gr rahat
-200 gr margarina
-200gr biscuiti macinati
-200 gr zahăr
-2 linguri cacao
-100 ml apa
-1/2 lamîie
-250 gr ciocolată neagră
Mod de preparare
1 crema. Se trec prin maşina de tocat rahatul împreuna cu lamîie si margarina, apoi freci crema pană se omogenizeaza si se da la rece.
2 crema. Se fierbe un sirop din zahar , cacao si apa pana se leaga apoi se toarna ferbinte peste biscuitii macinati si se amesteca. Se stropeste o foaie de napolitana cu apa sau lapte caldut si intinzi apoi crema de rahat, aşezi a 2 foaie pe care o stropesti la fel cu apa sau lapte si intinzi a 2 crema, apoi rulezi.
ciocolata neagra se pune la topit pe baie de abur si se adaugă 50 gr de unt cînd sa topit se toarnă deasupra ruladei si se da la rece 3-4 ore.
1 crema. Se trec prin maşina de tocat rahatul împreuna cu lamîie si margarina, apoi freci crema pană se omogenizeaza si se da la rece.
2 crema. Se fierbe un sirop din zahar , cacao si apa pana se leaga apoi se toarna ferbinte peste biscuitii macinati si se amesteca. Se stropeste o foaie de napolitana cu apa sau lapte caldut si intinzi apoi crema de rahat, aşezi a 2 foaie pe care o stropesti la fel cu apa sau lapte si intinzi a 2 crema, apoi rulezi.
ciocolata neagra se pune la topit pe baie de abur si se adaugă 50 gr de unt cînd sa topit se toarnă deasupra ruladei si se da la rece 3-4 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu