M-am inscris in concurs pe Diva Hair.ro, unul dintre cele mai importante site-uri pentru femei din Romania. Acest site are si o sectiune cu Retete culinare astfel pentru acest concurs am realizat prajitura " Deliciul Divei" , prajitura/tort are blatul cu aroma de portocala iar crema cu o aroma foarte fina de iaurt de visine, frisca si felii de portocale. Cum un rasfat nu e intodeauna complet fara un pic de ciocolata am hotarat sa schitez potretul divei din acest ingredient.
Pentru a ma putea sustine la acest concurs trebuie sa aveti cont pe facebook sa dati un like http://www.facebook.com/DivaHair.ro apoi pentru reteta realizata de mine un LIKE aici http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150184981242907&set=a.10150184981097907.374029.337353132906&pid=8852814&id=337353132906
Crema
-400 ml iaurt visine
-200 ml frisca
-1 1/2 plicuri gelatina
-6 linguri zahar
-1 portocala mare
Decor: 20 ml fisca+ 50 gr ciocolata
Mod de preparare
Blat: se bat ouale cu zahar se aduga untul topit, laptele, faina cu praf de copt, maxul . Se coace ~ 35 min se face testul cu scobitoarea.
Crema. Se bate frisa bine. Iaurtul se ameseza cu zaharul si se bate bine pana cand se topeste zaharul. Gelatina se hidrateaza cu apa se topeste pe baie de abur.Se amesteca bine iaurtul cu frica si gelatina.
Se toarna jumatate din crema peste blat apoi se pun feliile de portocale si apoi se toarna restul de crema.
Se da la frigider 2-4 ore.
Naty, am cascat gura si nu o pot inchide-ma . crede-ma ... divin si foarte, foarte frumos. am sa vorbesc cu fiul sa te sustie de pe facebook. tu neaparat trebuie sa castigi acest concurs. si eu am avut invitatie, dar timpul ... ma apasa foarte mult... te cuprind.
RăspundețiȘtergeremultumesc Anisoara pentru apreciere...
RăspundețiȘtergere