....esti in lipsa de idei?...aici poti gasi retete facute cu drag pentru familie
luni, 3 octombrie 2011
iepure la tava
Ingrediente
-1 iepure
- 100 gr unt
-2 linguri ulei
-boia de ardei dulce
-sare, piper
-cimbru
-usturoi granulat
-5 catei de usturoi
-1 ceapa mare rosie
-150 ml apa
Mod de preparare
Iepurele se portioneaza. Intr-o tava se pune putin ulei apoi, se aseaza bucatile de carne si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru, se pune ceapa taiata felii si usturoiul.
Separat, intr-un bol, se amesteca untul cu cele doua linguri de ulei, boia si usturoiul granulat. Se unge fiecare bucata cu acest amestec, se toarna apa in tava, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 1ora si 15 min dupa care , se scoate folia si se lasa inca 30 min .
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
delicioasa reteta! imi place mult iepurele!
RăspundețiȘtergereasa e adina...
RăspundețiȘtergereNiciodata nu refuz o friptura de iepure ;-)
RăspundețiȘtergere