Ingrediente
-6 pepenasi
-1 kg muraturi
-4 morcovi
-1 ardei iute
-foi dafin
-piper boabe
-1 litru otet
-1 litru apa
-4 radacini hrean
-boabe mustar
-1,5 cana zahar
-2 linguri sare
-6 pepenasi
-1 kg muraturi
-4 morcovi
-1 ardei iute
-foi dafin
-piper boabe
-1 litru otet
-1 litru apa
-4 radacini hrean
-boabe mustar
-1,5 cana zahar
-2 linguri sare
Mod de preparare
Se spala legumele, morcovul se taie rondele sau felii. Se prepara compozitia din 1 l otet si 1 apa, zaharul , sarea, foi de dain , piper si boabe de mustar se pun la fiert. Intre timp asezam in borcan pepenesi muraturile, morcovul , hreanul taiat felii si ardeiul iute. Cand apa fierbe se toarna deasupra peste muraturi si pepenesisi se pune capacul sau folia. Se da la loc racoros.
Se spala legumele, morcovul se taie rondele sau felii. Se prepara compozitia din 1 l otet si 1 apa, zaharul , sarea, foi de dain , piper si boabe de mustar se pun la fiert. Intre timp asezam in borcan pepenesi muraturile, morcovul , hreanul taiat felii si ardeiul iute. Cand apa fierbe se toarna deasupra peste muraturi si pepenesisi se pune capacul sau folia. Se da la loc racoros.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu