Ingrediente:
- 4 oua
- 4 oua
- 150 gr unt
-250 gr zahar
- 300 gr faina
- 4 linguri lapte
- 2 linguri ulei
-1 plic zahar vanilat
- 1 pl. praf de copt
- 1 ciocolata
Mod de preparare
Se amesteca ouale cu zaharul,zaharul vanilat, untul moale, se mixeaza bine apoi se aduga laptele si uleiul si mixaeza apoi fina si praful de copt.Se toarna intr-o forma de copt care a fost uns cu unt si tapetata cu faina. Se rupebucati mici ciocolata si se pune peste aluat. Se da la cuptor 35-40 min la foc mediu.
Se amesteca ouale cu zaharul,zaharul vanilat, untul moale, se mixeaza bine apoi se aduga laptele si uleiul si mixaeza apoi fina si praful de copt.Se toarna intr-o forma de copt care a fost uns cu unt si tapetata cu faina. Se rupebucati mici ciocolata si se pune peste aluat. Se da la cuptor 35-40 min la foc mediu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu