Ingrediente
-200 gr pastai
-2 cartofi
-1 dovlecel mic
-1 ardei gras rosu
-1 morcov
-1/2telina
-1 pastarnac
-leustean si patrunjel verde
-bors
-sare, delikat
Mod de preparare
Legumele se curata si se spala dupa care se dau prin razatoare radacinoasele, iar dovlecelul si ardeiul gras se taie cubulete, la fel si cartofii se pun la fiert radacinoasele iar cand da in clocot celelente legume si se condimenteza. Cand e gata se pune borsul care a fiert separat cu un pic de cimbru, se pune si leusteanul si se ia de pe foc. Se serveste cu patrunjel tocat.
Legumele se curata si se spala dupa care se dau prin razatoare radacinoasele, iar dovlecelul si ardeiul gras se taie cubulete, la fel si cartofii se pun la fiert radacinoasele iar cand da in clocot celelente legume si se condimenteza. Cand e gata se pune borsul care a fiert separat cu un pic de cimbru, se pune si leusteanul si se ia de pe foc. Se serveste cu patrunjel tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu