vineri, 11 iunie 2010

Ciorbita vitaminoasa




Ingrediente

-200 gr pastai
-2 cartofi
-1 dovlecel mic
-1 ardei gras rosu
-1 morcov
-1/2telina
-1 pastarnac
-leustean si patrunjel verde
-bors
-sare, delikat

Mod de preparare
Legumele se curata si se spala dupa care se dau prin razatoare radacinoasele, iar dovlecelul si ardeiul gras se taie cubulete, la fel si cartofii se pun la fiert radacinoasele iar cand da in clocot celelente legume si se condimenteza. Cand e gata se pune borsul care a fiert separat cu un pic de cimbru, se pune si leusteanul si se ia de pe foc. Se serveste cu patrunjel tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog