Mod de preparare
Separam albusurile de galbenus. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana cand se deschid la culoare dupa care adaugam uleiul. Turnam cate un pic de lapte si alternativ faina amestecata cu praful de copt.
Albusurile se bat bine cu un varf de sare pana cand se inaresc bine. Se pune compozitia de albus peste cea de galbenus amestecad usor.
Se incinge o tigaie si se unge cu un pic de unt apoi se sterge surplusul. Se toarna cate un polonic din compozitie pe mijlocul tavii si nu mai intervenim.Se va intinde singur cat va fi necesar. Cand apar primele bucle sunt gata de intors.
Se serveste cu inghetata, smantana, gem, dulceata si cu orice vreti voi.
sunt bune?? Eu chiar vreau sa le incerc, dar este o problema daca pun miere in loc de zahar??:(in momt. de fata nu pot consuma zahar)...
RăspundețiȘtergereda nu e nici o problema cred
RăspundețiȘtergere