duminică, 11 iulie 2010

Pui kung pao





Este o rete preluata de pe net cu mica modificare ca eu nu am pus alune la aceasta reteta...


Ingrediente:

-1 piept de pui
-5 linguri sos soia
-1 lingura amidon alimentar
-2 lingurite zahar
-2 linguri otet de vin
- 1 ceapa
-ulei
-1/2 lingurita chili
-100 ml apa

Mod de preparare
Pieptul de pui se taie bucati(fara os) si se marineaza in 2 linguri de soia. Separat se amesteca restul de sos de soia cu amidon, zahar si otet. Intr-o tigaie wolk se pune ulei si se caleste ceapa cu chili, se adauga carne si se lasa pana se albeste pe toate partile, amestecand usor, apoi se aduga sos obtinut. Se lasa sa fiarba un pic. Se serveste alaturi de orez.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog