joi, 21 iulie 2011

Bruschette cu dovlecei

Daca este sezonul dovleceiolr sa profitam atunci din plin. Va propun o reteta preluata de la Isabela cuisine, foarte rapida si foarte buna.



Ingrediente 
pentru 2 persoane
-4 felii paine
-1 dovlecel
-2 oua(eu am pus 1)
-100ml lapte
-busuioc proaspat
-sare, piper
-boia
-ulei de masline
-unt



Mod de preparare
Dovleceii se taie rondele subtiri. Din 2-3 linguri de ulei de masline , busuioc, sare, piper, boia pregatim un sos.
Ouale se bat cu sare si piper, adaugam laptele . Se imoaie fiecare felie in amestecul obtinut si apoi punem feliile de dovlecei. Ungem cu sos de busuioc si punem in tava unsa cu unt. Se da la cuptor 20 min. la 200 C
Se servesc calde.

4 comentarii:

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog