Daca este sezonul dovleceiolr sa profitam atunci din plin. Va propun o reteta preluata de la Isabela cuisine, foarte rapida si foarte buna.
Ingrediente
pentru 2 persoane
-4 felii paine
-1 dovlecel
-2 oua(eu am pus 1)
-100ml lapte
-busuioc proaspat
-sare, piper
-boia
-ulei de masline
-unt
Mod de preparare
Dovleceii se taie rondele subtiri. Din 2-3 linguri de ulei de masline , busuioc, sare, piper, boia pregatim un sos.
Ouale se bat cu sare si piper, adaugam laptele . Se imoaie fiecare felie in amestecul obtinut si apoi punem feliile de dovlecei. Ungem cu sos de busuioc si punem in tava unsa cu unt. Se da la cuptor 20 min. la 200 C
Se servesc calde.
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
RăspundețiȘtergereFoarte delicioase bruschettele tale!!:)
RăspundețiȘtergerebune de tot trebuie sa fie,pusiciiiii
RăspundețiȘtergere:D Multumesc fetelor va invit la o portie
RăspundețiȘtergere