....esti in lipsa de idei?...aici poti gasi retete facute cu drag pentru familie
joi, 21 iulie 2011
Sufleu de dovlecei
Ingrediente
-2-3 dovlecei
-2 oua
-150 ml lapte
-faina
-sare, piper
-busuioc
-marar
-delikat
-unt pentru uns tava
-2 rosii pentru decor
-2-3 linguri parmezan ras
Mod de preparare
Dovlecei se dau prin razatoarea mare si se pun la scurs 10 min. Ouale se bat cu sare, piper un fir de delikat, se pune laptele si faina atat cat sa iasa un aluat un pic mai gros decat cel de clatite. Se pune si maratul tocat marunt, se amesteca dovlecei cu compozitia din lapte. Se unge o tava yena cu unt se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia in tava. Se pun deasupra felii de rosii si dovlecei se presoara parmezan si se da la cuptor 35-40 min.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu