duminică, 24 iulie 2011

Inghetata caramel cu ciocolata(fara ou)


Este ce mai simpla reteta de inghetata, se face in doi timpi si trei miscari, tot ce va trebuie sunt ingredientele ca experienta in ale gatitului chiar nu e necesar. Este foarte buna. Deci, ce mai stati?

Ingrediente
-300 gr frisca
-200 ml lapte
-100 gr zahar
-100 gr ciocolata

Mod de preparare
Zaharul se pune la caramelizat, atentie sa nu se arda!. Cand e de culoare maronie se pune laprele si se lasa sa fiarba pana cand se dizolva zaharul. Se ia de pe foc si se pune la racit.

Frisca se bate bine, se pune laptele caramel, racit, bucatile mici de ciocolata si se amesteca bine. Se da la frigider e gata peste 3 ore.(depinde si de congelator)

@ pentru ai da aspectul unui desert am pus peste inghetata si piscoturi, in forma in care am turnat crema de inghetata am asezat o folie, pentru a o putea scoate usor.


2 comentarii:

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog