Reteta preluata de pe blogul lincutamarin.blogspot.com Sunt un deliciu , imi pare nespus de rau ca aparatul foto nu avea setarile facute asa ca pozele nu sunt reusite si nu redau culoarea reala .
Ingrediente:
1kg coaste de porc 1 kg pork ribs
50 gr unt 50 g butter
1/2 ceasca cu vin alb 1 / 2 cup white wine
2 catei de usturoi 2 cloves of garlic
rozmarin rosemary
400 ml supa de carne 400 ml broth
cuisoare cloves
sare, piper salt, pepper
2 linguri miere 2 tablespoons honey
1 lingura zahar brun 1 tablespoon brown sugar
Mod de preparare
Carnea se spala apoi se infinge in ea cuisoare.Topim untul, adaugam rozmarinul pisat, usturoiul zdrobit, sarea si piperul. Cu acest amestec se unge carnea si se da la rece 30 min. Dupa care se pune carnea intr-o tava se toarna vinul si supa de carne si se da la cuptor la foc potrivit. Intre timp, amestecam mierea cu zaharul brun . Dupa o ora se unge carne cu acest amestec pastrand si pentru final, iar cu 15 min.inaite de a fi scoasa se unge cu restul de amestec.
Ma bucur tare mult ca ti-au placut!S-au caramelizat foarte bine!Delicioase la maxim!Pup cu mare drag!
RăspundețiȘtergereasta este o reteta deosebita, perfecta pt o ocazie speciala, sau pur si simplu, un rasfat de duminica...
RăspundețiȘtergereTare bune! As manca si eu o portie.
RăspundețiȘtergerece deliciu!
RăspundețiȘtergereLincuta Marin mersi pentru reteta, o nebunie, Adina sunt sigura ca e buna pentru orice ocazie, Alexandra si Alinutza sunt sigura ca daca o sa faceti reteta nu o sa regretati :D.
RăspundețiȘtergerepupuici