O reteta simpla,aromata, rapida de aperitiv si foarte buna
Ingrediente
-150 gr faina 150 gr flour
-1 ou 1 egg
-150 gr iaurt 150 G yogurt
-60 ml lapte 60 Ml milk
-zahar jumate lingurita half-teaspoon sugar
-30 ml supa pui 30 Ml chicken broth
-peperoncino macinat ground-peperoncino
-1/4 praf de copt 1 / 4 baking powder
-5o gr unt 5o gr butter
-50 gr parmezan 50 Gr parmesan
-sare salt
-oregano oregano
Mod de preparare
Se cerne faina cu praful de copt. Oul se bate cu iaurt lapte supa de pui , parmezan, oregano , sare si zahar apoi se adauga pecorino(sau un ardei picant macinat dupa gust) dupa care se pune faina si se amesteca, iar la final untul (se pastreaza o lingurita pentru uns tigaia).
Trebuie sa iasa un aluat mai gros decat la clatite insa sa curga.
Se incinge o tigaie se unge cu unt apoi cu o lingura se toarna clatitele(vezi imaginea).
excelent!
RăspundețiȘtergereSuper!Faceam ceva de genul asta ,dar dulci,nu m-am gandit ca pot fi si aperitiv!
RăspundețiȘtergereAdina reteta este italiana;) am luat-o dintr-o carte de bucate it....
RăspundețiȘtergereO idee de aperitiv.
RăspundețiȘtergereBuna reteta!
Multumesc Mari
RăspundețiȘtergere