joi, 26 ianuarie 2012

Budinca de rosmarino cu marmelada de portocale/ Pasta pudding with orange marmalade

/

Rosmarino sunt niste paste in forma de orez cu bobul lung.

CIMG2587.JPG



CIMG2571.JPG


CIMG2577.JPG


Ingrediente

-1/2 ceasca paste rosmarino                                         1 / 2 cup pasta rosmarino   
                         
-2 cani lapte fierbinte                                                       2 Cups hot milk  
                                                      
-50 gr unt                                                                        50 G butter

-marmelada de portocale:                                              orange marmalade
-2 portocale                                                                   -2 orange
-1 pahar zahar                                                               1 cup sugar
-1 pahar apa                                                                  1 cup water
       
Mod de preparare

Se pune untul la topit intr-un vas, la foc mic, apoi se pun pastele si se amesteca bine. Se adauga cate un pic de lapte si se amesteca bine, cand a fost absorbit laptele se adauga ceva mai mult. Se face dupa metoda prepararii risotto. Dupa ce s-a absorbit se adauga restul. Totul e sa stati langa paste , nu dureaza mai mult de 8 min. In final veti obtine niste paste cremoase.
Inainte de a face pastele se curata portocalele de coaja apoi se taie felii. Se amesteca cantitati egale de apa cu zahar 1 la 1 se pune la fiert cand da in clocot se adauga feliile de portocala si se lasa sa fiarba 8-10 min. Gustati o feli daca s-a imuiat e gata.
Se serveste budinca cu marmelada de portocale.

CIMG2588.JPG

2 comentarii:

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog