Rosmarino sunt niste paste in forma de orez cu bobul lung.
Ingrediente
-1/2 ceasca paste rosmarino 1 / 2 cup pasta rosmarino
-2 cani lapte fierbinte 2 Cups hot milk
-50 gr unt 50 G butter
-marmelada de portocale: orange marmalade
-2 portocale -2 orange
-1 pahar zahar 1 cup sugar
-1 pahar apa 1 cup water
Mod de preparare
Se pune untul la topit intr-un vas, la foc mic, apoi se pun pastele si se amesteca bine. Se adauga cate un pic de lapte si se amesteca bine, cand a fost absorbit laptele se adauga ceva mai mult. Se face dupa metoda prepararii risotto. Dupa ce s-a absorbit se adauga restul. Totul e sa stati langa paste , nu dureaza mai mult de 8 min. In final veti obtine niste paste cremoase.
Inainte de a face pastele se curata portocalele de coaja apoi se taie felii. Se amesteca cantitati egale de apa cu zahar 1 la 1 se pune la fiert cand da in clocot se adauga feliile de portocala si se lasa sa fiarba 8-10 min. Gustati o feli daca s-a imuiat e gata.
Se serveste budinca cu marmelada de portocale.
ce bine arata!
RăspundețiȘtergereAdina si ce bun este:D
RăspundețiȘtergere