....esti in lipsa de idei?...aici poti gasi retete facute cu drag pentru familie
miercuri, 16 mai 2012
Gogosele umplute cu crema de branza
Ingrediente:
aluat :
-2 oua
-100 gr faina
-50 ml ulei
100 ml apa
Umplutura
-100 gr branza de vaci
-150 gr telemea
-50 gr parmezan
-marar
-piper
Mod de preparare
Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad pana se incorporeaza bine. Cu ajutorul unei linguri sau pungi se fac cuiburi. Se dau la cuptor 25-30 min.
Se paseaza branza proaspata, telemeaua apoi se ameseca impreuna cu parmezanul si mararul taiata marunt.
Cand s-au racit gogoselele se taie in doua apoi se umplu cu crema de branza.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
La astfel de gogosele ma inscriu si eu,,,,,la noi sunt nelipsite la orice eveniment,cu diferite umpluturi(dulci-sarate),,,,yamiiiiiiii!!
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa!!
Mirela si eu am devenit fana gogosele la evenimante sunt prezentabile:) si foarte gustoase...Pupici
RăspundețiȘtergere