miercuri, 16 mai 2012

Gogosele umplute cu crema de branza




Ingrediente:
aluat :
-2 oua
-100 gr faina
-50 ml ulei
100 ml apa

Umplutura
-100 gr branza de vaci
-150 gr telemea
-50 gr parmezan
-marar
-piper


Mod de preparare
Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad pana se incorporeaza bine. Cu ajutorul unei linguri sau pungi se fac  cuiburi. Se dau la cuptor 25-30 min.
Se paseaza branza proaspata, telemeaua apoi se ameseca impreuna cu parmezanul si  mararul taiata marunt.
Cand s-au racit gogoselele se taie in doua apoi se umplu cu crema de branza.

2 comentarii:

  1. La astfel de gogosele ma inscriu si eu,,,,,la noi sunt nelipsite la orice eveniment,cu diferite umpluturi(dulci-sarate),,,,yamiiiiiiii!!
    O zi frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mirela si eu am devenit fana gogosele la evenimante sunt prezentabile:) si foarte gustoase...Pupici

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog