Ingrediente
-1 ceapa mare sau 2 mici
-200 ml bere
-100 g faina
-chili
-sare
-piper
-delicat
-2 catei usturoi
faina porumb
Mod de preparare
Ceapa se taie rondele dar nu foarte subtiri. Se face un amestec din condimente cantiatile sunt in functie de cat de picant sau nu vreti sa fie si desigur usturoiul pisat.
Se pune apoi berea si faina se bate bine cu telul obtinand astfel un aluat ca la clatite doar ca un pic mai grosut.
Se incinge intr-un vas ulei , trecem rondelele de ceapa prin faina de porumb apoi cu ajutorul unei furculite prin aluat si le punem la prajit. cand sunt aurii se scot pe un prosop de hartie.
Schimbati mai des prosopul pentru a absoarbe tot excesul de ulei.
Se servesc ca atare cu ketchup.
Mama ce bunatate!
RăspundețiȘtergereImi place ideea.
La prima vedere ama vut impresia ca sant inele de calamar impanate.Arata foarte bine si mi-ai dat o idee pentru maine ca am ceva musafiri,sigur o sa le placa.Am sa te anunt!pupici si-ti doresc o zi frumoasa!
RăspundețiȘtergereSUNT FOARTE BUNE SI USOR DE FACUT:d.... Gabriela astept sa vad daca ti-au placut
RăspundețiȘtergere