duminică, 5 septembrie 2010

Stiuca umpluta







Ingrediente
1 stiuca
- 50 gr orez
- 1/2 morcov
- 1 tulpina telina
- marar
-200 ml suc rosii
-sare, piper
- 1 ceapa

Mod de preparare

Stiuca se curata, se scoate osul de pe mijloc cu ajutorul unui cutit foarte ascutit, se spala dupa care se indulceste cu sare. Morcovul , telina si ceapa se taie marunt. Se pune orez la fiert cand da in clocot de adauga legumele. Cand nu mai e apa in orez se oa de pe foc; se adauga marar.
Se umple stiuca cu orez, se prinde cu scobitori se toarna sucul de rosii se condimenteaza cu piper, sare.
Se da la cuptor 45min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog