luni, 20 septembrie 2010

Salata de vanata




Ingrediente
- 5 kg vanata
- ceapa
-usturoi
-maioneza
-sare
-piper
-rosii, patrunjel decor
-ulei
Mod de preparare
Vanata se coace, apoi se curata in apa rece si se pune la scurs. Cand a lasat surplusul de zeama se pune la robotul de bucatarie si se mixeaza pana cand devine o pasta.
Vanata cu maioneza: se amesteca vanata cu sare, maioneza si usturoi pisat(optional)
Vanata cu ceapa: se amesteca vanata cu ulei, sare, piper si ceapa tocata foarte fin.
Decor : rosii si patrunjel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog