Ingrediente
- foietaj frantuzesc
-500 gr ciuprci
-100 gr sunca praga
- maioneza
1 ou
-1 lingura lapte
- 1 catel usturoi
- susan
Mod de preparare
Intindem foaia de foietaj si cu ajutorul unui pahar, taiem forme rotunde. Jumatate le lasam asa, iar la cealalta jumatate, facem cate o gaura in mijloc cu ajutorul unui alt pahar mai mic. separam galbenusul de albus, galbenusul se amesteca cu o lingura de lapte. Albusul se bate bine.Se ung marginele formeleor fara gaura in mijloc, se suprapune apoi o forma cu gaura se unge cu galbesus se presoasa susan si se coc 15 min. Din cand in cand se inteapa mijlocul fiecarui cosulet sa nu creasca prea tare mijlocul.
Se face o salata de ciuperci http://luminitanaty.blogspot.com/2009/08/salata-cu-ciuperci.html cantitatile precizate mai sus si in plus sunca taiata cubulete.
Cu aceasta se umplu cusuletele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu