marți, 14 decembrie 2010

Crap la cuptor cu sos de rosii



Ingrediente
- crap
-500 ml suc de rosii
-3 catei usturoi
-cimbru
-sare, piper

Mod de preparare
Se aseza pestele in tava uns cu ulei se face un amestec din sucul de rosii, usturoi pisat cimbru, sare si piper se toarna totul peste crap se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 25-30 min. In functie de grosimea pestelui.


ps. (chiar daca poza finala nu e chiar reusita va asigur ca pestele a fost o nebunie )si daca tot a-ti citit reteta cea mai simpla de facut un peste la cuptor va atasez si o poza cu peste prajit in crusta de malai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog