vineri, 1 octombrie 2010

ardei iuti la otet



INGREDIENTE


-2 kg ardei iuti
-2 l otet
-3 l apa-100 gr zahar
- 100 ml miere albini
-2 linguri sare
- 2 lingurite boabe mustar

MOD DE PREPARARE

Ardeii iuti se spala si se pun pe un prosop. Se face un amestesc din 2 l otet cu 3 l apa , miere, zahar , sare si boabe de mustar si se pune la fiert. Ardeii se aseaza in borcane, cand fierbe otetul si se dizolva toate componentele se toarna peste ardei amestecul de otet ferbinte si se capseaza borcanele. Se acopera cu o patura groasa si se lasa pana cand se racesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog